onsdag 30 september 2009

Well hello försäkringskassan!

Jag har aldrig haft någon kontakt med försäkringskassan tidigare. Men jag anar en ny era nu i och med det här med tillökningen i familjen. Det är ju en helt ny värld att sätta sig in i. Börjar med lite små moment nu som att beräkna och planera föräldrapenningen. It's a jungle! Men jag ska nog överleva. Alla andra gör ju det. Men jag har en känsla av att jag kommer att vara betydligt mer bekant med detta statliga organ efter de närmsta åren.

5 kommentarer :

 1. ...både bekant OCH besviken. FK strular jämt,även om du gör allt i tidoch exemplariskt!

  SvaraRadera
 2. Bara ett särskilt TACK till Arash för kycklingbenen till Bobo! Hela balkongen och två persiska mattor fick hans tags. Om du undrar så luktade det inte Kanel No.5...
  Offret

  SvaraRadera
 3. Linda: Hu säg inte så, jag som redan hatar byråkrati :-O

  Offret: Jag läste upp ditt meddelande och fick svaret: "Åh nej..." Jag tror han är ledsen för er skull. Ni får väl spruta på lite Kanel No. 5 då, frugan har säkert ;-)

  SvaraRadera
 4. Usch å fy för försäkringskassan. Önskar dig lycka till! Fast dom är säkert snällare mot mammor än vad dom är mot sjuka.

  SvaraRadera
 5. Louise: Vå får väl hoppas på det! Men hemskt samtidigt. Snälla borde de väl vara mot bådadera tycker man!

  SvaraRadera