torsdag 3 september 2009

Söndagsbarn med torsdagstankar

Torsdagstankar. Det är alltid mycke tankar på torsdagar för mig. Man tänker igenom den gångna veckan, laddar för och planerar den kommande och varvar ner inför helgen. Allt möts liksom på en torsdag för mig på något vis. Maken åker till Norrköping idag för att jobba, sen kommer jag och några andra chicks att sammanstråla med honom där på lördag för att åka vidare ner mot Lidköping där det är bröllop. Efter det blir det Falköping för övernattning och sen hem igen. Och så fyller min bror år idag också. Och min syster imorgon. Och så ska jag ha en andra provning av tärnklänning in the making. För att inte glömma tvättstugan! Sen stundar ju måndag med ultraljud. Spännande! Och en hel massa andra grejer. Så inte konstigt att hjärnan snurrar på en torsdag som denna. Och så ska jag jobba också. Just ja. Där var vi nu. På jobbet. Men jag behövde lite "smälta-lunchen-och-samla-tanakrna-blogg-terapi" så här cirka trettio minuter efter det att maten intagits. Nu känner jag mig dock bättre mentalt förberedd på vara fokuserad igen. I alla fall fram till och med klockantrefikat. God bless klockantrefikat!

2 kommentarer :