torsdag 10 september 2009

Jag sa ju nytt försök

Och det gjorde jag också. Att lägga upp bilderna alltså. Ska sluta snacka om det nu. Bara göra det när jag får tid istället. Men det är synd. Jag har så mycke blogglust just nu, men ack så lite tid. Eller lite tid förresten, jag har väl inte mindre tid än någon annan, bara mer på schemat än blogg just nu.

Vet ni förresten vad jag drömmde i natt. Så sjukt! Jag drömmde att jag gifte mig med Kevin Borg i Globen. Åh det var så sjukt. Och ingångsmarchen var att han stod där framme och sjöng sin låt. Ni vet: "With every little bit, with all my heart..." meddans jag går in lite försiktigt längs en av sidogångarna för att inte störa framträdandet. Men så stannar han upp mitt i sången och vinkar fram mig. Sen tror jag att vi fortsätter med att sjunga duett. Ha ha ha! Jag dör. Vart får man allt ifrån! Och jag tyckte det var über-romantiskt såklart. I drömmen alltså. Jag som inte ens är ett fan av Kevin. Ändå har jag bara gått och nynnat på: "I'm gonna love you endlessly, with every little bit of me..." hela morgonen.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar