söndag 20 september 2009

The internet who failed me

Hej igen! Tänk. Här satt jag innan helgen och hade förberett tre fina inlägg. Men. Men så slutar internet att funka. Bara sådär! Från ena sekund till den andra. Com Hem meddelar "nätavbrott" och vet ej när felet kommer att vara åtgärdat. Så jag hinner varken posta något inlägg eller skriva till er att jag precis ska flyga iväg till Oslo över helgen med mannen. Men, jag tänker däremot på er hela helgen som kompensation! Och på inlägget som aldrig publicerades. Och på hur duktig jag var som tänkte blogga, och på hur galet irriterande det var att internet bara slutade att vilja samarbeta med mig. Men nu är jag hemma igen, och vi har haft tre fina dagar i Oslo, om jag får berätta mer om sen. För nu ska jag kila iväg och rösta i kyrkovalet innan vallokalerna stänger för dagen. Ha det!

JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar