torsdag 24 september 2009

Bokat och klart!

Nu är både flyg och hotell bokat inför vår Londonresa i oktober. Åh vad det ska bli mysigt! Älskar höst i Europa. Jag och Christer Sjögren. Nej men London, Paris, Venedig och Rom. Det är något speciellt. Hösten, den fina delen av den, hänger sig liksom kvar längre bara några få grader söder ut. Så i mitten av oktober så beger vi oss, jag och mannen, tillsammans med ett par fina vänner till den gröna ön i väster. Det är ju så kul att resa! För övrigt så har jag drömmt om amning, hotell i London och bankrån med helikopter hela natten. Ja i samma dröm. Det var otroligt svårt att fokusera på att få den lille att äta ordentligt medans helikoptrar svävade ovanför oss och sprängde tak. Men jag är ändå rätt så imponerad över hur väl jag behöll lugnet. Hittade tillslut en hotelltoalett i London där jag kunde få sitta relativt ostört. Och då min man, i detta fall min stackars man, kom och råkade rycka upp dörren (har det hänt förr eller?) så fick han rätt och slätt en örfil, och så återgick jag till min amningsbusiness. Sa jag förresten att det va en dröm?

2 kommentarer :

  1. haha, man drömmer så mycket knas när man är gravid! Kul me London, drog ju dit me Anders å Paula förut, va apkul!

    SvaraRadera
  2. Hanna: Jaha! Va mysigt! Och knas, du det drömmer jag mycke av, och ofta ;-P Tänk då speciellt när jag är gravvo :-D

    SvaraRadera