söndag 20 september 2009

Bloggidentitetskris

Hjälp! Vem är jag egentligen!? Eller okey, det har jag koll på. Men som bloggerska då. Vem är jag? Jag menar. Enligt mig finns det grundläggande två stora kategorier av bloggerskor. I alla fall ibland de som jag själv tycker är kul och spännande, och de som jag läser och följer. Och det är A: Modeintresserade partypinglor. Och B: Modeintresserade mammor trettionånting.

Men jag själv då? Själv faller jag mellan stolarna på båda kategorierna. Jag är ju definitvivt inte någon utpräglad partypingla, gravid och shoppingfastande dessutom. Så partynivån på mig är inte så hög. Sen beträffande kategori nummer två så har jag än så länge inte närmare till trettio än vad jag har till tjugo. Och mamma, nja det är jag ju faktiskt inte riktigt än heller. Jag är en riktig mittemellanfilur jag. Och frågan jag egentligen kanske undrar över är, skulle jag själv läsa min blogg? Inte ung, spännande, tokshoppande och tjugo. Men inte heller husägande, utpräglad snyggmamma.

Så. Detta låg jag och grubblade över igårkväll innan jag somnade. Och vad jag kom fram till? Att jag nog älskar livet. Jag älskar livet! Mitt liv. Det liv som jag lever just nu, och att det nog är just det jag bloggar om.

Så. Det var en liten identitetskris där bara. Men det verkar ju ha rett ut sig nu.

Ha det bäst!/ JO

5 kommentarer :

 1. skönt att den gick över fort. jag gillar iaf din blogg och tycker inte den känns som något mellanläge :D

  SvaraRadera
 2. Åh tack! Haha! Ja, jag vet inte vart den kom ifrån heller, men jag bara fastna i typ "men vad är intressant med mig då?" och så låg jag och grubblade på det. Grubbla kan vara bra, men i lagom mängd :-)

  SvaraRadera
 3. Nån måste ju fylla ut rummen i mellan också. Då kanske det är din uppgift? Det är väl bra annars blir det ju så tomt där.
  M.

  SvaraRadera
 4. Skönt när dom inte varar så länge, dom där kriserna ;)

  SvaraRadera
 5. M: Haha! Ja det var ju ett bra sätt att se det på också :-D

  Alexia: Ja, det är så det ska vara!

  SvaraRadera