tisdag 29 september 2009

Bestyr

Dagens lunchbestyr bestod enbart i att, förutom intaga medhavd lunch, ta en skönt uppfriskande promenad bort till min mors jobb som ligger på lagomt "skönt promenad avstånd" för att bara småtjöta lite och ta en kopp varm nyponsoppa. Och sedan promenera tillbaka till jobbet igen.

Kvällens bestyr lyckas dock på något vis alltid att mulitiplicera sig till ohanterbar mängd. Dock till största delen lustfyllda sysslor men ändock. Jag hinner helt enkelt bara aldrig med allt jag vill. Men så är det väl för de flesta. Man får ju prioritera. Så ikväll prioriterar jag att:

Ringa lite sponsorer för en grej.
Hämta färg hos föräldrarna och fixa märket jag lyckades göra i väggen igår.
Slipa öppna spisen.

Skulle också vilja:

Måla öppna spisen.
Hänga om tavlorna bakom öppna spisen.
Hänga om tavlorna ovanför soffan som jag målade ramarna på igår.
Städa garderoben.
Städa gäst/arbetsrummet.
Fixa bilder i datorn.
Blogga.

Men. Ikväll jobbar vi efter prioriteringsprincipen. Får se hur det går.

2 kommentarer :

  1. Sen kommer du säkert att vilja klämma in idol i det där kvällsschemat också...

    /F.

    SvaraRadera
  2. Mr F: Jag visste att det var något som jag hade glömt! ;-)

    SvaraRadera