tisdag 22 september 2009

Absolut ingenting

Det är vad det här inlägget kommer att handla om. Absolut ingenting. Jag bara kände för att skriva någonting. Om absolut ingenting. Kanske om paltkoman efter lunch som fortfarande inte har gett med sig trots att det börjar skrida mot eftermiddagsfikat. Och om vi bara pausar där en stund. Eftermiddagsfika. Och inte bara det. Förmiddagsfika. Jag vet inte hur jag överlevde utan dem på tidigare arbetsplatser. Hur orkade man? Kanske för att jag är gravvo nu då, men tänk, tänk att jag just då i denna tid så passande har introducerats för dessa två element. Och att dessutom få gå hem klockan fem varje dag, och vara ledig på helgen. Hallelujah!

Så. Jaha. Det var visst det jag satt och tänkte på som blockerade min hjärna. Då vet jag det!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar