söndag 30 augusti 2009

Wedding number one

Igår var vi på bröllop, mannen och jag. Fina människorna Samuel och Madelén gifte sig! Det var väldans kul! Mycke folk och vänner där som man kände, och då är det ju alltid extra skoj!

Tyvärr så fotade jag väldigt dåligt. Filmade mest faktiskt. Och tänk, jag lyckades inte ens att hamna framför kameran själv! Inte min i alla fall. Men jag kan ju meddela att jag hade en egentillverkad klänning i samma smaragdgröna satin som mannens näsduk. Till det svart kraglös satinkavaj och många långa och stora guldkedjor. Den som hade velat se det behöver ej misströsta. Nästa lördag smäller det nämligen igen. Då är det en annan Madde som gifter sig, och denna gång med en Jonathan. Och gravid och shoppingfastande som man är så blir det nog samma outfit, nåja i alla fall klänning, en gång till. Ska försöka fastna framför kameran då. Och fota lite bättre. Men men. Man kan ju inte ligga på topp jämt. Bara nästan.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar