lördag 15 augusti 2009

Vecka 16

Nu är jag i vecka 16. Alltså 15(+2). Och jag kan inte förstå det. Hur har det gått fyra månader redan? Jag tyckte nyss jag tittade på den lilla stickan med pluset och förstod att våra liv precis hade gått in i en helt ny fas. Men det är ändå mäktigt. Vi ska bli föräldrar. Det ska bli så kul! Åh fy vad jag längtar! Jag tänker ofta på den lilla krabaten där inne. Vem det är? Hur hon eller han kommer att se ut? Om det är en hon eller han? Allt sånt. Så det var lite babytankar för nu bara.

Sen så har jag ju inte bloggat så flitigt senaste dagarna. Det beror bland annat på att semestern är slut och jag har haft fullt upp med att sätta mig in i mitt nya jobb. Och på att laddaren till vår digitalkamera fortfarande är borta, sen efter resan till Malmö! Tjoho! Jag måste ju ge upp på att hitta den nu, resignera och bara köpa en ny. För det här håller ju inte! Jag håller på att go bananas. Ingen kamera liksom! Och jag som trots shoppingfasta har haft så snygga outfits den senaste tiden ;-)

Nej men seriöst, shoppingfastan går faktiskt riktigt bra än så länge. Det är ju lite av en utmaning, speciellt när man har sett en inspirerande bild i någon tidning eller på någon blogg, att fixa stilen utifrån något man redan har i stället för att ge sig ut på stan på jakt efter något nytt att matcha inspirationskällan med. Det ger faktiskt en kick åt kreativiteten. Men jag ska inte bli kaxig än ;-)

Mycke smileys idag... Det är nog i brist på bilder.

6 kommentarer :

 1. Jag kan bara säga GRATTIS!! Förstår att tankarna snurrar mycket kring det nya liv du bär på!!

  SvaraRadera
 2. Åh va mysigt att vara gravid, vet den där spänningen, ska ni kika vad det är för någon?:-)
  Kram/Hanna

  SvaraRadera
 3. Lina: Tack! Ja det gör det verkligen, och jag kände dessutom första sparkarna idag!

  Hanna: Ja speciellt mysigt nu när man börjar känna det röra sig där inne! Men jag tror inte vi kommer att kolla upp vad det är, bara hur många ;-P

  SvaraRadera
 4. Vad är det du har börjat jobba med?
  Låter så mysigt med miraklet där inne :D En vän fick sin son i förrgår. Så fin!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej! Long time no see! Så spännande att ni ska bli tre! Hur långt har du gått nu? Tiden rusar förbi och innan du vet ordet av handlar hela ditt liv om att ta hand om ett annat liv. Njut av tiden som är och ta hand om varandra, nu är sista tiden i era liv som det är "BARA" du och maken, sen börjar en ny era. Att få barn är det bästa och mest fantastiska och mest jobbiga som finns.. Men på ett bra sätt liksom ;) Vad poetiskt det blev. Haha. Take care/ Josefine och Morgan

  SvaraRadera
 6. Fina: Ja verkligen! Long time! Tittade in hos dig nu, stor han blivit! Sicken liten guldklimp! Ja, snart är vi tre ;-D Ska bli så mysigt! Känner sig rätt inställd på det, även om man inte vet fullt ut såklart vad det kommer att innebära. Men vi har ju till slutet av Januari på oss att mysa så mycke vi kan, jag och maken, sen får vi mysa i 3D ;-P

  SvaraRadera