torsdag 27 augusti 2009

Torsdagstankar

Sitter här på jobbet och känner att: "Jo Johanna Gilan, du har mått bättre."

Update: En kopp varm choklad senare så känns det lite bättre.

5 kommentarer :

 1. Åh stackare! Min kära kusin Sarah Huss har ju mått apa med, så synd om er! Kram

  SvaraRadera
 2. Ja jag har mått apa. Men det är så mycke bättre nu! Vände runt v. 12. Och nu är det helt bra. Typ. I alla fall illamåendet. Eller ja. Jag spyr inte i alla fall ;-P

  SvaraRadera
 3. Va skönt att det har vänt! Sarah spydde nästan 15 gg per dag:-( Ush! Men nu mår hon mycket bättre med, skönt! Kram

  SvaraRadera
 4. Vart är det du jobbar nu?
  Så häftigt att du ska bli mamma!

  SvaraRadera
 5. Hanna: Ja, och tror du inte att jag får springa och kasta mig över toakanten idag då bara för det :-P Trots att jag haft typ två fria veckor. Jaja. Men femtongånger om dagen!? Har hon något underhudsfett kvar!?

  Sofia: På kontor! Jag är en riktig "sitta vid skrivbord och jobba med dator kvinnan" nu och fram till och med mammaledigheten, vilket är skönt eftersom jag känt av ryggen lite. Emfas heter det förresten, men jag vet inte om det säger dig något. Eniro äger det. Men ja det är häftigt att jag ska bli mamma, tycker till och med jag! ;-)

  SvaraRadera