tisdag 4 augusti 2009

Till Trosa!

Idag far jag och maken till Trosa för att hälsa på Linn, som även har fått dit sin Justin nu från England också. Ska bli så mysigt! Tyvärr har laddaren till vår kamera försvunnit någon stans efter Malmö, men vi märkte det inte förrens nu då båda batterierna tog slut, så vi har inte hunnit skaffa någon ny heller. Tråkigt! Jag som gärna skulle vilja visa er hur mysigt de har det. Men men. Vi får väl se om det går att lösa på nå vis. Nåja.

Ha det!

2 kommentarer :

  1. den där justin känner jag från plymouth. liten värld va? :)

    SvaraRadera
  2. Ja jag vet, det är heeelt crazy!!! Alla känner ju gripande alla, men jag har hört någon stans att alla känner hela världen genom typ 15 av sina bekanta eller något sådant. Den som känner den, som känner den, som känner den...

    SvaraRadera