söndag 30 augusti 2009

Tacksam fru

Min man har rest i jobbet några dagar den här veckan, och när han kom hem så hade han med sig presenter till mig! Spontanpresenter utan egentlig orsak. Eller helt enkelt för att han hade gått in i en butik som han trodde att jag skulle ha gillat och så tog han med en liten bit av det hem.

Ett penselsett med tillhörande fodral, något som jag velat ha jättelänge men aldrig sagt till honom vad jag kan minnas. Och en söt lykta med en liten fågel som har landat på kanten. Jag har ju lite pippi på fåglar så det passar ju mig. Och så träffade han svägerskan också, och hon skickade med ett presentkort på Gina till mig. Hurra! Ni anar nog inte vad det betyder för en shoppingfastande tjej som mig.

Så jag blev väldans jätteglad! Och fågellyktan, den vet jag precis vart den ska stå.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar