måndag 3 augusti 2009

Tack alla!

...för alla gratulationer till min viktökning! Eller till det där andra som händer i början februari som kanske är lite mer spännande. Är i vecka 14 nu så än så länge kan jag ju inte känna barnet, så det är fortfarande ganska overkligt. Jag har ju aldrig gjort det här förut!? Är det verkligen en bebis där inne liksom? Fast jag har svårt att tro att jag bara skulle ha varit kroniskt magsjuk, enbart på förmiddagarna i sju veckor. För illa har jag mått ska ni veta. Men det börjar vända nu. Så, en liten status update bara. För nu ska vi spela Age (Age of Empires II för oinvigda) Vårat favorit datastrategispel. Jag vet. Nördigt. Men kul! Och Richard är här också och har kopplat upp sig mot nätverket, så nu kör vi! På återseende!

Hon med den växande magen

2 kommentarer :

  1. Åh va mysigt me bäs å att va gravve!!!
    Jobbigt me illamåendet bara!
    Kram

    SvaraRadera
  2. De har typ gått över nu, nu blir det bara mysigare å mysigare!

    SvaraRadera