måndag 17 augusti 2009

Spark i magen!

Ja idag fick jag en spark i magen. Fast inte utifrån, utan inifrån! Det var första gången! Jag utbrast i ett litet "Ohh" för jag blev så paff! Satt lite lugnt bakåtlutad vid skrivbordet på jobbet när det hände. Took me by surprise! Efter det så var det liksom ingen hejd. Från att inte ha känt någonting alls till att ha en liten då och då sprattlande fisk i magen. För exakt så kändes det. Som om jag svalt en aborre eller nåt. Så overkligt mysigt. Så. Det var bara det jag ville säga...

10 kommentarer :

 1. Ååå vad mysigt! Jag kände oxå min första spark i v. 16 på jobbet just. Njut! Det är en förmån att få bära ett barn. (efter ett tag blir det dock rätt tungt och sparkarna hårdare och hårdare, men det gör ju inget!)

  SvaraRadera
 2. men åh vad härligt! njut! njut! njut!

  SvaraRadera
 3. Åh va mysigt! Lite avis:-)

  SvaraRadera
 4. Åh det där är ju bara så magiskt! Så fantatsiskt!:)

  SvaraRadera
 5. Wow! En liten fisk sprattlandes i magen.. Svårt att föreställa sig när man inte har varit med om det.

  SvaraRadera
 6. Check this out!
  www.style-files.com
  Polaride will prevail./Clara

  SvaraRadera
 7. Wow... måste kännas väldigt speciellt:D

  SvaraRadera
 8. Härligt, underbart och FANTASTISKT kul att ni väntar barn, Johanna!!!!! Jag är så glad för er skull och måste bara säga att det att bli förälder är något magiskt - det är ett sådant mirakel.
  Njut av resan:D

  SvaraRadera
 9. Men åhh! Jag är avis. Är i v. 20 och känner små rörelser (gaser?) men inget som liksom känns klockrent som sparkar.
  Vill bara veta... för vetskapen om att det är ens sötis som sparkar gör vardagen så mycket mysigare ^^

  SvaraRadera
 10. Anna: Ja än är det inge tungt, den lilla fisken väger ju bara runt ett hekto ;-)

  Linda: Njuter och myser :-D

  Hanna: Kanske en till då? ;-)

  Makena: Ja det är ju verkligen bland det coolaste! Tänk vad som händer på insidan liksom! En ny person!

  Amanda: Ja det var rätt märkligt första gången man insåg vad det va man kände! Men samtidigt så kul! Liksom lite "Ja men hej på dig!"

  Clara: I will, I will! ;-D

  Anna C: Ja, väääldigt speciellt! Fast lillen är ju inte fisk hela tiden, som tur är. Man blir lite lätt okoncentrerad när det tjossar till där inne :-)

  Crista: Tack!!! Ja det är FANTASTISKT!!! Måste träna tålamodet bara, så jag kan njuta av det, jag vill liksom ha barnet NU! "Jag har ju gått snart fyra och en halv månad, menar ni att jag ska gå lika länge till!" ;-P

  Tova: Ja små-fisarna känner jag med ;-) men så plötsligt bumpar det till, oftast när jag sitter lite halvlutad bakåt. Otroligt egentligen med tanke på att lillisen inte är så stor än! Men det känns inget på utsidan än, inte ofta i alla fall. Det längtar jag till! Tills mannen kan känna också. Lycka till med allt själv!

  SvaraRadera