tisdag 25 augusti 2009

Jag lever!

Ojojoj! Så glest det har blivit med inlägg på senaste tiden. Men jag har inte glömt er, det gör jag aldrig! Som vanligt när det är lite glest här så är det ju mycke som händer på andra sidan skärmen. Typ en jättetavla, två klänningar och jobb. Kombinerat med många mysiga hembjudningar på kvällarna av diverse nära och kära. Sen så tänker jag att det är så tråkigt för er också när jag inte har några bilder, men nu blir det ändring på det! Snälla Emma lånade ut sin Canon-laddare till mig, så nu är både batteriet och extra batteriet laddat. Så det lär ju räcka ett tag. Sen måste jag styra upp det där med laddare alltså. Men jag vill bara inte riktigt ge upp tanken på att hitta den än. Saker går ju inte bara upp i rök! Men men. Nu är kameran laddad i alla fall. Och till sist kan jag ju bara hälsa att både mor och barn mår bra. Tack för alla fina hälsningar och grattis!

JO

2 kommentarer :

  1. Skönt att du är tillbaka. Blir så tomt på bloggrundan när det inte händer bågot på by jo with love!

    SvaraRadera
  2. Åhhh! Tänk att jag kan fylla din bloggrunda ;-)

    SvaraRadera