söndag 30 augusti 2009

Delad glädje...

...är dubbel glädje! Speciellt när mannen har fyllt år och får ett megafint påslakan ifrån Gant i egyptisk bomull av finaste Jonathan och Clara! Kom bara på att jag inte bloggat om det än. Men den är värd att bloggas om! Den är så fin! Den är så skön!

2 kommentarer :

  1. Oj vad knepigt att ha shoppingfasta när magen växer kom jag precis på.. ;-) Men mycket kan man ju filura ut utan att shoppa å andra sidan!

    SvaraRadera
  2. Amanda: Ja precis man får ju filura! Sen får jag ju köpa om det är något jag verkligen behöver. Men nu har jag haft det så bra så att min farmor ville stötta min shoppingfasta med att ge mig två par sköna jeansleggins som sitter bra över magen. Plus presentkortet jag fick av min svägerska precis. Det kommer nog också väl till pass. Och så klarar man sig betydligt längre på det man redan har än vad man tror.

    SvaraRadera