tisdag 2 juni 2009

Kubistisk färgklick

Här är en till i samma serie som den jag nyss visade. Har dock inget namn på dem än. Brukar annars falla sig ganska naturligt för mig att kalla dem någonting ganska direkt. Hmm. Kubistisk färgklick kanske?

9 kommentarer :

 1. Jag måste bara säga att din blogg INSPIRERAR mig!
  Även Tavlor by JO with love är numera tillagd bland mina favorit RSS-strömmar.
  Kram!
  S

  SvaraRadera
 2. Haha! Du är fin du Sara! Det där med RSS-strömmar får du lära mig någon gång! Jag vet bara hur man gör sig tillgänglig för det, inte hur man själv använder det som verktyg. det är en nöt jag försökt knäcka tidigare...

  SvaraRadera
 3. Johanna! Hur fantastiskt fina tavlor målar du egentligen? Blir verkligen fascinerad varje gång jag kikar in i din fina blogg och ser dina nya verk. Dina senaste två tavlor gillar jag allra mest! Om man någon gång skulle vilja köpa en tavla, skulle det gå bra då? För de är helt otroliga!

  SvaraRadera
 4. Johanna S: Tack tack söta du! Va glad jag blir!! Absolut kommer de att gå att köpa inom en snar framtid, det lär ju gå att läsa om det här på bloggen då! Så jag får väl säga att jag återkommer ;-)

  KRAM!/ JO

  SvaraRadera
 5. Åh, den vill jag komma hem och se på riktigt;) Clara

  SvaraRadera
 6. snyggt!!! så duktig, får gärna måla en tavla till mig om du får färg och tid över;)

  SvaraRadera
 7. Clara: Du är så välkommen så!

  Lovisa: Tack! Ja, haha! Då är det nog säkrast att köpa en, för vem vet när jag får tid och färg över härnäst! ;-)

  SvaraRadera
 8. okej, jag säger redan nu att jag är dödsförälskad i de två senaste. och vill du någon gång sälja dem ställer jag mig själv på första tjing! om du itne planerat något annat vill säga..:P

  SvaraRadera
 9. Johanna S: Jag ska hålla dig uppdaterad!

  SvaraRadera