måndag 1 juni 2009

Just det ja!

Idag är det den 1:a juni. Idag börjar mitt klädshoppingfria år. Ett år utan klädshopping. Det enda jag får köpa är absolut nödvändiga saker. Ni vet, sådant man bär närmast kroppen typ. Inget enbart estetiskt tilltalande. Sen så får jag ju sy grejer. Och vill någon ge mig en gåva eller ett presentkort så kommer jag ju inte att säga nej heller. Men ingen shopping för mig! So. Wish me luck!

7 kommentarer :

 1. Må lyckan stå dig bi!
  M.

  SvaraRadera
 2. May the force be with you young wife, 1000 spänn på att du inte klarar det ;b

  SvaraRadera
 3. De 1000:- spännen kan du ta å lägga på nå fint åt mig när jag klarat det då ;-)

  SvaraRadera
 4. Mr F: Thank's! Känns inte som jag behöver det nu, men vet att jag kommer att behöva det sen ;-) Typ när höstkläderna kommer till butikerna...

  SvaraRadera
 5. Ah detta ska bli intressant. Kommer inte döma dig om du inte klarar det. Just hösten, som sagt. Den är svår. Då när alla gosiga tröjor och mörka jeans och nya stövlar står till buds.. men du kommer nog klara det! Glöm inte blogga lite om frestelserna du möter på vägen.. jag kan försöka sympati-hålla lite i min plånbok :D

  SvaraRadera
 6. Anonmy: Thank's! Som tur var så fyller jag ju år på hösten ;-) Det kanske hjälper lite. Och får jag behov (abstinens) efter något speciellt så kanske jag kan ta till symaskinen. Har mycke tyg som ligger, till följd av att jag tänkt sy, men lat-köpt istället ;-P Stövlar by the way, kanske är en sån grej jag får lov att köpa, då mina gick sönder i slutet av förra säsongen. Eller så får jag använda de ifrån året innan. (Året innan!?) Huuu. Det kommer nog inte alltid att vara lätt minsann, men dock, för mig behövligt. I just feel it, and I know it!

  SvaraRadera