torsdag 4 juni 2009

Affisch affisch.

Har suttit och knåpat med en affisch sedan imorse. Slänger en snabb blick mot spegeln och konstaterar:

1.) Ja, jag har fyrkantiga ögon.
2.) Nej just det, jag har fortfarande inte gjort mig i ordning mer än att klä på mig mysbyxor och linne. Och.
3.) Jag ser lika hungrig ut som jag är. Hur kan man glömma att äta!? Klockan är ju fyra!

Snacka om att jag kan försvinna in i det jag håller på med. Hej då den här dagen. Typ. Eller nej just det. Snart kommer syster med sin examensklänning som ska ha ny dragkedja. Måste verkligen få i mig någon mat innan hon kommer. Ska bara samla energi nog till att fixa mat först. Detta var verkligen ett inlägg om ingenting. Eller om en affisch.

4 kommentarer :

 1. tycker man dör utan mat framför datorn. men är man tillräckligt inslukad glömmer man kanske? hoppas det blev en fin affisch iaf.

  SvaraRadera
 2. Aftonbladet-rubrik + artikel

  "Ung kvinna svalt ihjäl framför datorn!"
  - "Sent på torsdagskvällen kom ett larm till sos larmcentral från en upprörd man som funnit sin fru stel och livlös sittandes framför parets dator.
  På skärmen fanns den mest perfekt producerade affisch grafikervärlden skådat men den unga kvinnan fick aldrig höra berömmet. Affischen finns att skåda i Livets Ords lokaler under ett par veckors tid."

  Sköt om dig hjärtat!

  /F.

  SvaraRadera
 3. Du det kändes som om jag dog! Men affischen blev helt okey den!

  SvaraRadera
 4. Mr F: Oh... thank's! ;-P

  SvaraRadera