onsdag 13 maj 2009

Wikipedia

Puh! Andas ut här på min blogg ett tag och njuter av åsiktsfriheten efter att ha suttit alldeles för länge på gestapo-wikipedia. Alltså, den kallas "Den fria encyklopedin" men de sitter ett gäng maffia-administratörer och bara stänger av en utan att behöva förklara sig nämnvärt om varför eftersom de tycker att den information man ändrar, eller lägger till, inte är relevant!? Eller överrensstämmer med deras åsikter. Okey. Men är det inte just det som gör Wikipedia. Att användarna lägger till det som de anser relevant!?

Ett gäng riktiga surpuppor! Känns så otroligt oseriöst! Speciellt en som kallar sig Tournesol. En administratör. Bara stängde av mig tills imorgon. Jag tyckte att det som stod i ett inlägg var fel och ändrade det, då får jag ett meddelande: "Varning. Jag kan stänga av dig." Jaha liksom. Okey. Och så plötsligt kunde jag inte skriva något längre. Då var jag blockad tills imorgon. Maktmissbrukare. Behövde bara skriva av mig lite här i friheten.

Viva la blogg!

2 kommentarer :

  1. Det var ingen som kände med mig på Wikipediafronten ;-P

    SvaraRadera
  2. Kul att fler i släkten försöker få ordning på Wikipedia... det gäller bara att ha tålamod och slipa argumenten! /Aguila

    SvaraRadera