söndag 3 maj 2009

Kan det vara så?

Att jag tog lite bloggledigt under långhelgen? Ja, så var det nog. Har, trots att jag har jobbat fredag, lördag, söndag haft en jättemysig och skön helg! Och har massor att blogga om! Oh la la! Men nu ska jag sova, för en intensiv jobbvecka väntar. Följt av en efterlängtad ledig helg! Oh yes! Vi ses på bloggen i veckan!

JO

4 kommentarer :

 1. Hello! sweet Jo!
  Man märker verkligen vems dotter du är, sa du klä om en fåtölj eller möjligen gråbetsa...hi, hi , du har en stark tapetserar-gen. Inte nog med de, du är ju bra på de oxå!!! Ha en bra och intensiv jobbvecka.

  Kram faster Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hittade hit för några dagar sen och har "läst ikapp". Du har en toppenblogg, blogga meeera!

  Kram på dig.

  SvaraRadera
 3. lite fööör lång paus nu, tycker jag! :D

  SvaraRadera
 4. Birgitta: Tack! Jo visst kliar det mer än jag har kunskap ibland i tapetserarfingrarna med ;-) Skulle vara kul att kunna på riktigt-riktigt! Ha en fin vecka du med!

  D: Hej och välkommen! Blogga mera kan du ge dig på att jag ska! :-D

  Linda: Jag vet att du tycker det ;-P

  SvaraRadera