måndag 25 maj 2009

Förändring

Ibland kommer det plötsliga förändringar i livet som man måste jobba med, göra det bästa av och lära sig i. Det kan ta på krafterna vill jag lova, och tankarna. Men då är man så otroligt tacksam och glad, nej rent av lycklig för sin underbara man! Sin fina familj! Och sina fantastiska vänner! Och att man har en tro på Gud. Och jag blir så förvånad ibland när folk tror att det är så svårt att bli förlåten. För den förlåtenhet som man får ifrån Gud handlar inte om något man förtjänar. Den är enbart nåd. Nåd är oförtjänt. Inget att ta lätt på, och handlingar får konsekvenser ändå. Men förlåtelsen ger en ett lugn i hjärtat. En ro. När livet stormar.

4 kommentarer :

 1. Det är för att du är en sån stark och modig kvinna/clara

  SvaraRadera
 2. vad fint skrivet. och tänkvärt. hoppas du hittar rätt i dina stormar.

  SvaraRadera
 3. jag såg dig idag :D på bussen
  känner dig inte men eftersom jag läser din blogg kunde jag inte låta bli att stirra lite extra ^^

  SvaraRadera
 4. Clara: Ses imorgon då! ;-)

  Anonym 1: Tack, det är jag övertygad om att jag kommer att göra! Tack för uppmuntran!

  Anonym 2: Nu blir jag nyfiken ;-) Var det på den som var tvungen att bytas ut vid bussgaraget måntro? Åh, typiskt att alla vet vem apan är, men apan känner ingen :-P

  SvaraRadera