lördag 30 maj 2009

Dagen

Idag har jag målat två nya tavlor, och igår gjorde jag åtta kuddfodral. Pysselnivån är hög. Länge sedan jag hade sådan energi för det kreativa. Det kanske börjar förvandlas till en business också? Måste skaffa en blogg åt/till/för mina tavlor snart!

5 kommentarer :

 1. Work it baby!

  SvaraRadera
 2. Fröken Pastill30 maj 2009 11:33

  hej, tror inte jag kommenterat här förut men passar på nu. har läst här ett tag och tittat runt lite och är djupt imponerad av dina tavlor. så skulle du vilja sälja i framtiden är jag säkert intresserad.

  ha en bra dag!

  mvh Daniella

  SvaraRadera
 3. Jag med!/clara

  SvaraRadera
 4. Tjugonånting: Va kul! Tack för den fina kommentaren! Du får väl hålla utkik då, ska försöka strukturera upp det här med tavlorna så snart som möjligt :-)

  Clara: Du har förstatjing ;-) Tack för en underbart mysig dag!

  SvaraRadera