fredag 15 maj 2009

Beyoncé - Globen 2009

Äntligen!

Introt var "Crazy in love".

Hon hade grymmaste tjejbandet bakom sig hela kvällen.

En av mina favoritballader "Smash into you".

If I where a boy...

Här efter följer lite bilder som får tala för sig själva.Dans...
Single ladies dansen!!!

Avslutningsnummret var mäktiga Halo. Aftonbladet säger fem plus, jag säger fem gnuer. Av fem möjliga.

11 kommentarer :

 1. Wow vilka bilder? Hur nära satt ni egentligen?? :P Och vad har du för kamera? :)

  SvaraRadera
 2. Åh dina gnuer(minns när du satt å gjorde dem, hehe) Fantastiska bilder Johanna, tänkte fråga samma som Mijjan... hur nära satt ni egentligen? Fabuloso!

  SvaraRadera
 3. Grymma bilder du fått till Johanna! Måste jag ju bara få gnälla lite också - If I where a boy kan ju vara den sämsta låten ever.

  SvaraRadera
 4. Mijjan: Vi stod precis i mitten, vid podiet som hon gick ut till. Och det klarade min lilla kompaktkamera Canon Power Shot SD600 med bravur! Jag är så stolt över honom ;-) Han är förresten kanadensare, varav namnet Power Shot, motsvarigheten i Europa heter IXUS.

  Linda: Jajamen!

  Anna C: Gnuerna håller än! Och svaret på din fråga går att läsa några rader upp ;-)

  Eva: Oh thank's! Måste nog ändå hävda skills över kamera här ;-P Och ja haha, smaken är ju som baken. Men jag måste nog faktiskt säga att jag ändå gillar låten, som låt, dock var den faktiskt konsertens sämsta låt under kvällen.

  SvaraRadera
 5. Riktigt sköna bilder! Du skulle sälja dessa till nån tidning tycker jag! :)

  SvaraRadera
 6. Anonym: Yes mate!

  Kadri: Tack! Jag säger bara "katshing-katshing!" Men tyvärr så tror jag att alla tidnigar hade sina egna fotografer på plats, men tack ändå, vem vet, jag kanske ger det ett försök ;-)

  SvaraRadera
 7. Hej själv! Vet inte om man ska skylla på kameran med så fina bilder, DU lyckas i alla fall hantera den riktigt bra! Vänta barn är faktiskt enormt spännande - ett liv inuti min kropp! Rekommenderas varmt! Njuter förresten ofta av din blogg, skriver dock enormt mer sällan kommentarer...

  SvaraRadera
 8. Johanna, det är verkligen jättefina bilder! Arash visade dem dagen efter och det var ju ganska många om man säger så!

  Du är så härligt arty! :)

  SvaraRadera
 9. Hanna: Thank's! Ja de bör ju inte ses i sin helhet kanske, blir liiiite maffigt ;-) Såhär, liiite mer lättsmält :-D

  SvaraRadera