lördag 9 maj 2009

Balkongfix

När solen sken så passade jag på att fixa lite med balkongen. Lägga ut mattor och ett efterlängtat brickbord.

Satte även upp två hyllor med lite pynt och hänglobelia på.

Och även om jag hellre hade haft en trädgård, så är en balkong inte så dum den heller för ljumma kvällar.

2 kommentarer :

  1. Hej Jo. Du känner inte mig men jag läser din blogg ibland. Ramlade in här en gång och den är rolig att läsa. Hur som helst så blev jag väldigt förälskad i din balkong. Och jag undrar vart du köpt inredningen du har på den?
    Hls Malin

    SvaraRadera
  2. Hej malin!

    Kul att du hitta hit och att du gilla balkongen min! :-) De svartvita plastmattorna på golvet kommer ifrån Indiska, den vita ljuslyktan lika så, brickbordet kommer ifrån en uppsala-affär som heter Myrra, de små gjutjärnsurnorna kommer från en annan uppsala-affär som heter Fullerö handel, glasflaskorna är från loppis och korgstolen har jag fått från en möbelfirma för att en fot var av, men nu är den fixad ;-) och de vita hyllorna är IKEA. En salig blandning med andra ord! Typiskt mig ;-)

    SvaraRadera