onsdag 15 april 2009

Way out west

Nej vet ni vad! Nu kan jag inte sitta här vid datorn och skrota längre, jag har en väska (eller två) att packa! För imorgon så bär det av till Götet! Ska på bröllop där på lördag. Min gamla roomie från Israeltiden, Elin, gifter sig. Även Linn, min andra muskitör kommer! Så trion återförenas! Och så har jag tänkt att mysa med syster min som bor där också. Fika är även inplanerat med min andra roomie, från Umeåtiden. Anna! Hoppas vi får till det. Mycke ska hinnas med när man är i Göteborg några dagar! Tänkte konka med mig datorn (nej inte iMacen) dit ner. Får se om jag hinner blogga nåt. Kanske lite? Troligtvis inte. Men vem vet. Annars hörs vi när vi hörs!

6 kommentarer :

 1. Trevligt att du kommer till Göteborg!

  SvaraRadera
 2. Kadri: Trevligt att du titta in! Ja, jag kommer imorgon och åker på söndag. Ni får ge mig fint väder när jag kommer ;-)

  SvaraRadera
 3. Jaa... det skulle vara toppen att få till att träffas hörru!!! Sa vi fredag?

  SvaraRadera
 4. Anna: Jag tror vi sa söndag? Eller? Det är syrran som sköter mitt Gtb planerande ;-) Tyckte hon sa efter söndagsmötet på söndag... Men dyyy tjäjen. Jag har en mobil va ;-) Let's dance, eller let's höras menar jag!

  SvaraRadera
 5. Ska ni till söndagsmötet på LO? Då kanske vi ses där :)

  SvaraRadera
 6. Kadri: Ja, om jag orkar upp ;-P bröllop kvällen innan vettu. Men jo, jag ska! (Talar i tro)

  SvaraRadera