torsdag 16 april 2009

Sunny west side of Sweden

Det blev inget konkande av dator till väst för mig. Väskan blev tydligen full av kläder? Märkligt. Det brukar väl aldrig hända mig. Host. Harkel. Nåväl. Men syster har ju dator. Dock inte photoshop. Fast jag glömde ju ändå kamerasladden hemma. Så. Med andra ord. Bilder när jag kommer hem.

Och här har vi precis käkat lite pizza, myst med glass och vart kvällen sen bär, det vet ingen. Sara, syrrans combo ville att jag skulle skriva något om henne också. Så nu har jag ju gjort det med! Kanske skriver något om Jakob sen också? Medarbetare och polare som är här med. Syrran sa dessutom precis "Mäh, skriv något om mig med" Varpå jag svarade att jag gjort det. Men då svarade hon "Men, Sara är ju markerad". Så då markerar jag väl syrran med. Så är jag alla till lags. Alla glada, alla nöjda, här i Göteborg!

3 kommentarer :

 1. Härligt! Välkommen till den soliga sidan av Sverige! Håller ni till i Biskopsgården?

  SvaraRadera
 2. Hej Jo!
  Kul att titta in på din blogg. Den som inte redan känner dig förstår att ditt klädintresse är stort. Vidrigt det du skrev om arbetsmiljön med återlämnade kläder mm. Det där med stanken är ju som tur va övergående! Det gäller att tänka positivt!!
  Ha de så gott i helgen!
  Jag blev glad när jag såg din vackra tavla!!
  Kram / Birgitta

  SvaraRadera
 3. Kadri: Jajamen! Får se om vi hinner ses något imorgon, jag kanske bara får biljett för tåget som går 13.42 och då blir det lite tajt efter mötet.

  Birgitta: Hej! Kul att du kommentera! Ja visst är det äckligt vad vissa tycker är okey! Huuu! Och tack för allt fin om tavlan! Vem vet, du kanske får en egen en dag? ;-)

  SvaraRadera