måndag 6 april 2009

Manhattan baby!

Spana vad jag fick av maken idag!!! Helt oväntat! En påskpresent var tydligen vad det var. Det var nog utan tvekan den finaste påskpresent jag någonsin fått!!! Utropstecknen flödar! Men vad ska jag göra då!? Jag blev ju så glad!!! En väska i Josef Franks manhattan-tyg för de som inte förstår varför jag skriker med utropstecken. Woho! Den är så fin! Och så mjuk, och så bra, och så vit, och så röd... Mmmm...

7 kommentarer :

 1. du å jag, Johanna! man kanske ska damma av sin nu när det är vår o allt??

  SvaraRadera
 2. Linda: Har du en! Tänk att jag har missat det, har den varit med på bloggen nån gång?

  SvaraRadera
 3. jajemen, det har jag! men en av hundarna har bitit sönder den röda trästickan...
  nöp i den stora påsen i lördags. den får det bli nästa gång vi är i sthlm - i samma mönster såklart!

  SvaraRadera
 4. Vilken go make du har!

  //Marie

  SvaraRadera
 5. Vilken snäll man du har! Väskan är ursnygg och du kommer att kunna ha den hela livet!

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 6. Cecilia: Ja visst var det fint! Jag blev sååå glad! Och ja, jag kommer ha den tills den trillar av armen ;-) Glad påsk själv!

  SvaraRadera