tisdag 24 mars 2009

Nakenchock!

Ja gårdagens nakenchock stod jag för. Jag och min tubtopp. Det var typ det dummaste jag hade kunnat sätta på mig. Jag hade tubtoppen till jeans och en uppvikt kavaj. Tubtoppen har lite "tygkringlor" upptill som dekoration, vilket gör den lite tung. Och utan att gå in för mycke på den biten så kan jag ju bara säga att min BH var något glansig till ytan. Ej bra kombo. Tung tubtopp, glansig BH. Som tur va så slapp någon bli åskådare till de tre gånger den utan förvarning plötsligt befann sig i midjehöjd snarare än i armhålehöjd. Nakenchock med andra ord. Gånger tre. På jobbet! Och det var bara ren tur att ingen var närvarande när det hände. Tror jag i alla fall?

3 kommentarer :

 1. Exhibitionisten Johanna!
  M.

  ;)

  SvaraRadera
 2. Alla goda ting är 3... eller? Kanske 3 goda påminnelser för att inte behöva göra om misstaget med den dåliga kombinationen någon fler gång. ;)

  SvaraRadera
 3. Typiskt föräldrar att kommentera på ett sådant inlägg ;-P

  SvaraRadera