söndag 15 mars 2009

Min underbara farmor!

Jag var hemma på födelsedagsfika igår hos min faster och hennes man. Och då satt farmor och pratade med mormor och morfar som är här på besök om det här med att vaccinera sig mot influensan. Något som många äldre rekommenderas att göra. Och så berättade farmor att hon hade varit på vårdcentralen för ett tag sedan och sköterskan hade frågat om inte hon skulle ta influensasprutan. Och så hade hon börjat att skratta och sa till sköterskan: "Ja just det, jag glömmer ju bort att jag är gammal nu. Men tack för att du påminner mig."

Åh vad jag skratta åt detta! Så typiskt min farmor. Hon är ungdomen själv, och jag hoppas att jag åtminstone har fått en fjärdedel av de generna. Hon är snart 74 men ser yngre ut än många nyblivna pensionärer.

2 kommentarer :

 1. Tjillevippen.

  Nej, nu får det vara nog av mig! Har varit inne här flera gånger förut utan att ha lämnat någon kommentar. Inte snällt.

  Men det är en så myyysig blogg (liksom alla andra jernbergs-bloggar) att jag länkar till dig också. Hoppas det är OK. :)

  BälingeBecka- Becka B

  SvaraRadera
 2. Rebecka: Tack! Kul att du titta in och lämna spår! Har varit lite distraherad av hemmapyssel ett tag nu så bloggen har blivit aningens lidande. Och nu har vi ny dator dessutom, så jag håller på att greppa helt hur den funkar så ska vi snart va i ordning igen :-)

  SvaraRadera