söndag 1 mars 2009

Lite piggare, lite bättre

Imorgon blir det jobb igen! Nu får jag ha kurerat färdigt helt enkelt! Känner mig lite trött fortfarande dock, men en tidig kväll ikväll och en stadig lugn frukost imorgon så borde biffen vara pannkaka. Sammanföll ju som tur var så bra att jag hade ledig helg enligt schemat denna vecka. Så vila har jag fått gjort i alla fall, och haft lite kul också! Konsert gånger två igår. Först en liten minispelning med Jonathan Johansson på Carlings i stan vid tre tiden, sedan Mellodifestivalen (som enligt mig sööög denna omgång) och sedan Jonathans riktiga konsert på V-Dala Nation efter det. Så lite sent blev det allt på lördag, men vadå, det var sååå värt det! Grym konsert! Och så sovmorgon idag innan det var dags för kyrkan. Kort från konserten kommer! Men nu ska vi ha en fin vecka gott folk! Det är ju mars och allt! Så glad vår!

JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar