måndag 30 mars 2009

Kvällssupé hos oss

Jag bara skryter om min make jag. Han gör världens godaste smoothies. Han älskar att städa. Han bokar in sushiluncher. Han är snygg. Han är romantisk och tänder ljus och hyr tjejfilm. Han är rolig. Och så är han så rackarns duktig på att laga mat också! Ikväll så gjorde han supergoda hemlagade köttbullar med bacon, kryddor och mycke kärlek. Och så en jättegod sås till det. Han är bra fin han, min man. Så nu fick han ett inlägg också, för det är han värd!

6 kommentarer :

 1. fy va gott!!!
  Ni får göra det där en gång till och bjuda dit mig ;)

  SvaraRadera
 2. Jouline: It's a deal ;-)

  Lina: Du, det var gott också! :-D

  SvaraRadera
 3. Han ligger ju högst upp på svärsonslistan också... ;)

  SvaraRadera
 4. en riktig karlakarl den där Arash;)

  SvaraRadera