tisdag 17 mars 2009

I(love)Mac


Vi har ju skaffat en ny dator vi. Nya iMac som släpptes här i förra veckan. Och den är typ hur fin och bra och allt som helst! Fatta att det ni ser här ovan är hela datorn! Och ja jag har ju haft Mac tidigare. Min förra dator var en Mac. Men PC-skolad som jag är så arbetar jag ändå med den som om den vore en PC. Massa mappar på skrivbordet och så. Och när jag laddar över bilder så sorterar jag dem i mappar istället för att lägga dem i iPhoto, som jag också haft tidigare, men aldrig använt. Av den enkla anledningen att jag inte riktigt förstått mig på det. Och bekväm som jag är så jobbar jag istället då vidare på det sätt jag vet hur man gör.

Men nu. Nu får jag inte göra så för maken. Inte på nya datorn. Puh. Så jag försöker. Försöker överlista iPhoto. Så blir det bildtorka ett litet tag framöver så får ni ha lite överseende med mig. Lite grann i alla fall. Gammal PC-tjej lär om. Punkt nu.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar