tisdag 17 mars 2009

Filmisar!

Fyndade dessa på en second hand för ett litet tag sedan. Visst är de ljuvliga! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem än? Men än så länge nöjer jag mig med att titta på dem. De är så fina med sina färger och sina filmstjärnor. Bara att titta på dem gör mig glad! Och nynna: "Look at me I'm Sandra Dee..."

2 kommentarer :

  1. Åven jag har ett helt gäng med filmisar...jag har tänkt massa gånger att det skulle vara kul att hitta på nåt med dem men aldrig kommit till skott. Tänkte att en sån där filmremsa som vi har småkort i på väggen (var vad jag hade hoppats skulle funka när jag köpte den) skulle vara kul men den är ju i fel format!
    Mom

    SvaraRadera
  2. Ja jag vet inte heller vad jag ska göra med dem än? Men som sagt, de får vara ögongodis så länge ;-)

    SvaraRadera