fredag 13 februari 2009

På plats

Ja då var vi i Sävsjö! Och maken han lyckas alltid att hitta internet på nå vis han. Så här sitter jag. Ska dock gå och lägga mig nu så att man är skön att skåda imorgon, och inte trött att skåda. För jag ska upp i ottan jag, nästan i alla fall, och fixa fem tärnhår. Wihi! Plus mitt eget. Outfits bilder will be shown here later. Får bara se till att försöka hamna framför kameran någon gång under dagen så. Men det är ändå inte det viktigaste. Imorgon är det Jonathans och Claras dag, och det ska bli sååå kul!

Vi hörs!

2 kommentarer :

  1. Tusen tusen tack för ALL hjälp... kan inte tacka nog!! Håret ska postas inom snar framtid :) KRAM. Pauline

    SvaraRadera
  2. Du det var så lite så, ett rent nöje! :D Och bara du inte postar ditt eget hår så ;P

    JO

    SvaraRadera