torsdag 26 februari 2009

Hemma och sjuk.

Det var ett tag sen jag kände mig så sjuk att jag behövde vara hemma. Men denna gång fick jag ge efter. I tisdags var jag så frusen så att när maken kom hem så mötte han en fru i Canada Goose jacka. Inomhus. Igår kände jag mig bättre, men idag blev det en halsduk virad typ tjugofem varv runt halsen. Dagens aktiviteter består i att besöka vårdcentralen, byta bläckpatronerna som blev fel på väg till vårdcentralen, diska, städa, läsa Bibeln och kurera. Te, c-vitamin och vila. Dagens mantra.

6 kommentarer :

 1. Krya på dig mitt lilla <3 hjärta! Och det vet jag att du kommer att göra, av dagens mantra att döma...

  P&K! /Din Farsa.

  SvaraRadera
 2. Det later smart:) Krya pa dig min van!

  SvaraRadera
 3. Båda: Tack! Doktorn sa bihåleinflamation, men ingen feber längre så den är nog på väg bort... Skönt med ledig helg nu!

  SvaraRadera
 4. Ser att jag inte är ensam om att gå med ytterjacka inne när man är sjuk. :-) Fast jag hade fjällräven :-P 39.2 i feber :-S

  Trevlig blogg.

  kram

  SvaraRadera
 5. Sanna: Ja fjällräven funkar ju också ;) och tack! :)

  Lina: Thank's! Känns bättre idag :) skööönt! Det är ju så drygt att va trött, orkeslös och sjuk. Men nu är det nya tider! :D

  SvaraRadera