fredag 16 januari 2009

Tvångstanke nr: 101

Okey. Ibland så har jag lite lustiga saker för mig. Som idag. Siffran 101 har dykt upp vid ett flertal tillfällen, och associerande som jag är så kom jag ju oavkortat att tänka på de 101 dalmatinerna.

Först skulle jag ge 101 kronor tillbaka i växel till en kund, och allt jag kunde tänka var: "Varsågod, här har du 101 dalmatiner tillbaka". Men det sa jag inte. Jag höll mig. Men jag var tvungen att verkligen bita mig i tungan. Ungefär som när Bridget Jones vill säga Mr Tits Pervert istället för Mr Fitz Herbert. Typ så.
Sen så var det såklart en kund som var tvungen att få 101 kronor kvar på sitt presentkort efter att ha betalat, och min hjärna bara: "Dalmatiner, dalmatiner, dalmatiner". Men jag lyckades ändå klämma fram: "Så då har du 101 (dalmatiner) kronor kvar på ditt presentkort". Starkt jobbat av mig tycker jag!
Och så till sist, när vi svänger in på våran gata nu ikväll, vad har då inte bilen som står parkerad där för registreringsnummer. Jajamensan. 101.

1 kommentar :

  1. Du kanske ska se fimen "number 23", så kommer du nog att sluta tänka så där:) Visserligen ingen film jag rekomenderar som en bra film eller så....men nu råkade jag i alla fall ha sett den.
    M.

    SvaraRadera