lördag 17 januari 2009

The quizlover


You Are A: Parakeet!

This popular bird is kept as a pet in homes all over the world. Originating from Australia, parakeets like warm weather and lots of seeds and fruit. They are also known for being messy and quite loud! But you cannot look at one without falling in love.

You were almost a: Puppy or a Pony
You are least like a: Groundhog or a TurtleTake the Cute Animal Test!

Detta stämmde väldigt bra in på mig! Jag har alltid sagt att om jag var ett djur så skulle jag vilja vara en papegoja med orsakerna: Att de bor där det är varmt, äter massa nötter och mango, kan flyga och får prata massor! Mig i ett nötskal med andra ord. Men nu blev jag ju en undulat och det passar ju ännu bättre eftersom papegojor är rätt stora och jag är ju, hm ja, inte sååå stor i alla fall.

6 kommentarer :

 1. Jag skulle väl säga att det mest beror på att damen kan snacka lika bra som en! =p

  SvaraRadera
 2. Kunde väl inte låta blir att kolla vad man är för ett "djur"...
  Reultat finns att beskåda.
  M

  SvaraRadera
 3. M: Och ett svar hos dig också ;)

  SvaraRadera
 4. Kul att du fångat våran casper på bild... fast J du är en fru vän kompis och En underbar skapelse av Gud :)
  undulater skall vara i bur och det skall inte du :))

  SvaraRadera
 5. Ingela: Så sant! Så sant! Dito!

  SvaraRadera