torsdag 29 januari 2009

Paket!

Efter att jag hade varit hos frisören igår så möttes jag och maken upp för sushilunch på en restaurang i stan. Och sen innan han skulle gå tillbaka till jobbet så drar han fram ett paket som varit gömt under bordet. Jag frågar om det är för att vi hade halvårig bröllopsdag i måndags, men han svarar att det är ett "bara-för-att-jag-älskar-dig-paket". Well that's amore!

Och även om jag kunde ana lite redan när jag fick paketet vad det skulle kunna vara i det, så vet man ju aldrig riktigt säkert med min man. Men när jag sen började öppna det hemma så kunde jag nog ganska snart lista ut vad det var.

Det var edblad & co ljusstaken som jag hade velat ha! Och som jag precis bloggat om dessutom. Men det söta är att han redan hade bestämt sig för att köpa den innan jag hann blogga om den. Han hade hört när jag pratade med en väninna om den. So what can I say?

I LOVE MY MAN!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar