torsdag 22 januari 2009

Hemma hos oss, lilla rummet

Detaljer...

7 kommentarer :

 1. älskar den stående klockan där! skiit snygg!

  SvaraRadera
 2. Linas: Jajamen! Man måste ju planera för framtiden ;)

  Christopher: Tack! Det är faktiskt Simeo Frohm som har köpt den :) Fast det var ingen present. Han råkade bara stå bakom mig en gång när jag skulle betala, och så funkade inte mitt kort så han pröjsa. Det kommer jag alltid att tänka på när jag ser den :)

  SvaraRadera
 3. och så är det ju väldigt skönt att ha möjlighet att kunna stänga om sig ibland eller att kunna skicka in långväga gäster i ett eget rum så de slipper liggunderlag på vardagsrumsgolvet!!!

  SvaraRadera
 4. Linas: Precis vad jag ska göra ikväll! Alltså skicka in en långväga gäst där. Vi har ju säng och allt där inne med. Och sedan har jag upplevt att när man jobbar så pass mycke som vi gör så känner i alla fall inte jag något stort behov av att stänga om mig, man vill liksom träffas den tid man får när man kommer hem. Men däremot så är det ju ypperligt om man till exempel blir sur på sin man, då kan man ju stänga in honom där tills han blir snäll ;)

  SvaraRadera
 5. Ni har verkligen ett otroligt vackert hem!

  SvaraRadera