lördag 31 januari 2009

Bröllop, bröllop, bröllop...

Om två veckor så ska vi på bröllop söderut i landet. Ska bli så kul! Världens mysigaste par som vi brukar ordna små parmiddagar ihop med. Varannan gång hos dem, och varannan gång hos oss. Hon jobbar i inredningsbutik och de är så fint hemma i vad som snart ska bli deras gemensamma lägenhet!

Men i veckan så har det dimpt ner ytterliggare två bröllopsinbjudningar i vår brevlåda, till två aprilbröllop med en veckas mellanrum. De också i den södra delen av landet. Kära nån. Vilket flängande det kommer att bli då. Och vi som har planerat in London i april dessutom. Hmm.

Och på tal om bröllop. Jag tog fram min brudklänning idag bara för att pyssla om den lite. Vika om släpet och sätta den på galge i fodralet den legat i. Och jag blev så glad av att se den. Den va så fin, om man nu får säga så trots att man gjort den. Och jag bara tänkte ett litet tag för mig själv "Man I'm good". Ha ha. Tänk att jag tänkte så i jantesverige. Och dessutom skriver så. Men det är bara för att jag inte är mycke för jante. Inte alls faktiskt. Och sen så var jag väldigt nöjd med den. Tänk vad man kan, om man bara vill.

...

5 kommentarer :

 1. Tack! Det är vackra minnen... :)

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket för din kommentar!

  Vilken underbart fin bröllopsbild!

  Och fina andra bilder också, jag gillar de vita vaserna i olika former i fönstret!

  SvaraRadera
 3. det är en underbar kreaktion (hur det nu stavas:P).. grymt duktig. ska också bröllop om ca 4 v. ska blir roligt de. du vet nog vem det är, emelie från sundsvall?

  kram!

  SvaraRadera
 4. Batgirl: Kul att du titta in! Och tack för komplimangen :) Det blir väl att man fotar en del, men inte med en lika snajsig kamera som din ;)

  Lovisa: Haha! Ja de stavas nästan så ;) Och kul med bröllop! Jo jag vet vem det är, och Malin berättade att hon skulle gå till altaret. Alltid kul med bröllop!

  SvaraRadera