torsdag 1 januari 2009

Året som gått 2008

Nu när de flesta redan har lagt ut sina årskrönikor, så tänkte jag ändå inte vara sämre, trots att senaste veckorna varit sämsta bloggveckorna på länge, så jag lägger ut min jag med. So here we go. Året som gått 2008...

Januari
Åkte till England för andra gången, la upp bilder från vår förlovning i Venedig, fick en kusin, förundrades över hur många läsare jag hade och hade exakt ett halvår kvar till bröllopet.

Februari
Bloggade mycke om jobbet, bakade hallonsockerkakaspeciale, fick blommogram på alla hjärtans dag ifrån min älskling som då bodde i Kanada, såg på melodifestivalen och lyssnade på Kings of convinience.

Mars
Fick första vårkänslorna och fixade mycke hemma, kom på en vispannordning med ett badrocksskärp, började blogga en del om kläder igen och längtade efter min älskling.

April
Våren kom på riktigt och min älskling kom hem! Pappa bakade en tårta och jag gosade med lillkusinen och åt mat på balkongen. Mamma fyllde 41 och vi undrade alla vad som hänt med den försvunna Engla. Jag läste Flyga drake och sydde för fullt på min brudklänning.

Maj
Bröllopsinbjudningarna gick ut och min man tog körkort, jag åt lunch brevid kycklingmannen och målade min största tavla hittils. Och så vann jag vår smekmånad till Karibien!

Juni
Jag hade mycke chinos, var på 25-års picknick och förberedde bröllopet för fullt.


Juli
Jag var och provuppsatte håret, sydde klart brudklänningen, och gick på Mamma Mia. La upp bilder ifrån Esthers bröllop som var i juni och gifte mig med min underbara älskling den 26:e!


Augusti
Kom hem ifrån en underbar smekmånad, började jobba igen efter en månads semester och la ut lite lånade bröllopsbilder.


September
Fick våra riktiga bröllopsbilder och bloggade dem, H&M's slutade med storlek 32 och jag lekte naturfotograf, hade roliga kunder och blev reklamterroriserad.


Oktober
Bloggade halsband och åkte till England igen, gav en tavla till Joel och fick datorhaveri.


November
Jag kom hem ifrån England, gick på många fester och såg ut som Cia Jansson. Lånade mobil av finska tanter och såg äckliga överkörda duvor, hälsade på syster i Götet och fick se halva Uppsala avspärrat för bombhot, samtidigt som en viss affärs rulltrappa brann. Comme des garcons släpptes och jag kännde mig ryssig.
December
Körde lite picture of the day och bloggade H&M's home, klädde upp mig vid fler än ett tillfälle och bloggade om det, fick ut lite karibienbilder och gick Lucia, hade på mig en blå kjol och lekte naturfotograf igen, sprang till jobbet i olika strumpor och firade jul!


Gott nytt 2009!

4 kommentarer :

 1. Vilken mysig o välgjord årsresumé!
  /jossi

  SvaraRadera
 2. Åh tack!!! Jag har jobbat lite på den ;)

  SvaraRadera
 3. Ett händelsrikt år får man väl säga att det har varit! Undrar hur2009 kommer att summeras?

  Kram! M.

  SvaraRadera