torsdag 4 december 2008

Viva la diva.

Hade en kund inne innan stängning idag. Hon kom fram till mig i kassan. Kanske runt 60år, svartfärgat kort hår, röda läppar, svartbrun fuskpäls. "Ursäkta men vart har ni 5-pack strumpbyxor?" frågade hon. Jag svarade artigt att vi bara hade 3-pack men att jag gärna visade henne vart det låg, varpå hon svarade: "Ekskjos mi? Ar jo tåking to mi?" Och jag bara tänkte: "Är tanten seriös? Sa hon just: "Are you talking to me?". Vilket hon gjorde. En gång till dessutom. "Ar jo tåking to mi?". Och jag hade sååå svårt att hålla mig för garv. Tror att hon snappat upp meningen någonstans utan att ha känsla för innebörden. Sen fortsatte hon med: "Ni har visst 5-pack!". Jasså har vi hade jag lust att svara, men sa bara som det var, att vi hade det för mer än tre år sen, men att vi nu inte hade större än 3-pack. Och så visade jag henne förpackningarna. Och då säger hon. "Ja, jo men så kanske det var".

Daaahhh...

KOMMENTERA

Skicka en kommentar