söndag 7 december 2008

Smoothies

Smoothiesbilden var förresten, förutom avslutet på Picture of the day, även en hyllning till min make: Smoothie kungen. För att han så ofta överaskar mig med goda och spännande smoothies. Typ. Till frukost, när jag kommer hem ifrån jobbet eller när som helst. Det är alltid smoothie-time för min man. Every day is a smoothie day!

4 kommentarer :

 1. Hej! Jag tycker din blogg är grymt snygg! Tänkte bara höra vilken mall du använder dig av? Hittar ingen mall där texten hamnar i mitten av sidan och man kan ha poster på sidorna som du har. (förstår naturligtvis att du gjort all design själv, men det är själva mallen är jag intresserad av) Tacksam för svar! :)

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag har faktiskt kodat mallen själv med :-) i html alltså.

  Finns inte som färdig. Jag använde den vita vanliga baselayouten, sen så kopierade jag källkoden från en annan sida som hade denna layout med två spalter, och så pysslade jag med "mallen" i ca en vecka tills koden funkade och allt såg rätt ut.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Tack för svar! Jag har gett upp :)

  SvaraRadera
 4. :-)

  Ge aldrig upp! Du kanske känner någon som kan?

  SvaraRadera