torsdag 18 december 2008

Nu tror jag det räcker

Ja patyoutfiter hit och dit. Börjar kännas aningen mycke nu. Som om jag lever för kläder. Vilket jag inte gör. Jag jobbar med kläder och är väldigt intresserad och road av kläder. Men that's it. Sista outfiten jag skulle ha visat kommer jag ändå att köra på julafton igen, så vi sparar den tills då.

För övrigt så kan jag bli mörkrädd ibland över hur folk ser på kläder. I termer som "jag behöver verkligen" om ett par klackar eller en klännig. Eller "jag har inget att sätta på mig" med en garderob full av kläder. Att man inte alltid vet vad man ska sätta på sig, det är en sak. Men come on. Hur många modebloggsbrudar har verkligen inget att sätta på sig.

Jag gillar kläder och kommer att fortsätta att blogga kläder, men vill inte bli en del av klädhysterin som jag kan tycka råder ibland i vissa kretsar.

JO

2 kommentarer :

  1. jag upskattade iallafall den där lilla dosen "modeblogg"!

    SvaraRadera
  2. Haha. Ja jag låter kanske lite väl hård. Hm. Men jag satt och surfade runt på så många modebloggar där det verkade som om mode var det enda som försegick i världen.

    Och så tänkte jag bara "Men det finns ju så mycke mer!". Så det var nog det som kom ut.

    SvaraRadera