onsdag 17 december 2008

Lucian som gått

Kan ni gissa vem som var Lucia för första gången i hela sitt liv (ja sen jag var typ fem i alla fall) nu i helgen? En som alltid har varit för kort och för mörkhårig, och haft massa vänner med myyycke större sångskills (förutom när det kommer till singstar) än vad hon har haft? Jo ni gissade rätt, det var ju jag!

När jag kom till jobbet innan helgen så fick jag veta att det hade utvalt mig till Lucia. Haha! Så de va ju kul! Jag memorerade till och med in en luciadikt som jag läste upp utantill.
Här är segerposen när jag fick luciakronan

Och här är jag med min ursöta pepparkaksgumma (som får vara anonym eftersom jag inte frågat om lov att publicera henne)

2 kommentarer :

  1. Tror ändå att jag kan lista ut vem dina kära pepparkaksgubbe är. Träffade henne på bussen häromdagen ;)

    SvaraRadera