onsdag 3 december 2008

H&M home

Den 27:e november hade H&M home premiär i Berlin, och från och med årsskiftet så finns det att köpa via nätet eller katalog. Synd bara att inte möblerna är till salu de med. Den där sängen får va hur en och tio bred den vill, jag hade ändå bytt ut våran mot den any day.

Denna bild gav även liv åt min dröm om en blå vägg någonstans i huset. Men det är svårt att hitta den perfekta blåtonen. Jag har dock redan spanat in en tapet, som jag inte hittade bild på just nu, som jag vill ha. Men inte nu när vi hyr. Utan när vi har eget. Ett eget litet hus. Då ska jag få utlopp på riktigt för all min inredningslust.

Tapeten jag gillar finns på en stor härlig fondvägg i butiken Herta i Uppsala. Som jag för övrigt gärna skulle inreda hela mitt hem som. Här är bilder på två tapeter i lite samma stil som den jag gillar.

Durotapeter och Osborne & little.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar