söndag 7 december 2008

Avklarat tema!

Då var första veckotemat slut! Picture of the day. Och jag laddar för ett nytt veckotema. Har tänkt att köra ett tema varje vecka fram till jul. Så jag har några teman förutbestämda. Jag har dock inte helt bestämt mig för vilket som ska komma här näst. Så det får vi helt enkelt se imorgon. Denna vecka är nu avklarad i alla fall.

Vilken var er favoritbild?

7 kommentarer :

 1. oh, svårt val då alla kort var så snygga. Jag som din make, man ja whatever står imellan: Pepparkakshjärta, Viktoria och trapphus. Men det blir nog ändå Pepparkakshjärta :)

  SvaraRadera
 2. Eller kanske var det trapphuset...!?

  SvaraRadera
 3. Haha! Ja du är ju klart partisk om du väljer pepparkakshjärtat! Min personliga favorit var nog ändå trapphuset. Men jag är definitivt partisk ;-)

  SvaraRadera
 4. vad har du för kamera?

  SvaraRadera
 5. Canon Power Shot SD600, han är mig trogen i alla lägen!

  SvaraRadera
 6. Trapphuset.. det är vi spat eller hur?

  SvaraRadera
 7. Ja trappuppgången vid Royal Spa ;-)

  SvaraRadera