måndag 1 december 2008

Är det julfest så är det

Med namnbricka

I lördags var det julfest med jobbet, och det var verkligen hur kul som helst! Alltid roligt att se alla så uppklädda! Här var min uppklädnad. Komplett med namnbrickan fortfarande på. Hälften av oss gick direkt ifrån jobbet you see. Men de var go stämning hela kvällen, och blev alldeles för sent. Jag var faktiskt så trött morgonen efter att jag ryckte till när jag såg min egen man, eftersom jag för allt i världen inte kunde koppla vem det var som sov i min säng. Men nu känner jag igen honom igen, så allt ordnade sig.

Nästa festlighet blir julmys med makens jobb, sen julbord igen med makens sommarjobb, där även mina föräldrar jobbar, sen en julfest till, sen julfest hemma hos oss. Så många partyoutfits kommer att behöva komponeras framöver. Jobbigt? I don't think so.

Utan namnbricka

5 kommentarer :

 1. Medans somliga köpt sig den outfits som får räcka till varje festtillfälle, ha ha ha! Fast du har ju bidragit med en liten utökning, och den tackar jag härmed för så jättemycket! Passade jättebra efter bytet.Tackochbock!
  Mom

  SvaraRadera
 2. hottstuff..
  /jossi

  SvaraRadera
 3. Mom: Va kul! Såg idag att vi hade samma fast mörklila/svart kvar i din storlek, vill du hellre ha det?

  Jossi: Tell me about it! Och lackplatåballerinorna var på! Det tackar vi Yesterday för!

  SvaraRadera
 4. åh läckert!vad är det för ögonskugga? ser finfin ut!

  SvaraRadera
 5. Tackar! Det är en av Isadoras duoögonskuggor. Silver star heter denna.

  SvaraRadera